SEMINTE LEGUME TRADITIONALE PENTRU LEGUME CU GUST


  AGRICULTURA »   SEMINTE DE PLANTE »   

TOMATE OZARK SUNRISE
ID:727288


PRET:   5.00 Lei

indisponibil Optiuni livrare

Qt:        ADAUGA IN COS  

     
DESCRIERE
SEMINTE TOMATE OZARK SUNRISE
 Origine:USA
 
  Fructe de culoare: PURPLE
 
  Randament: mare
 
  Gust: aromat, aromat
 
  Maturitate: 75-80 zile
 
  Soi cu port nedeterminat.
 Ozark Sunrise, apus de soare este o varietate de tomate magica.
  Fructele sunt de culoare violet la exterior datorita nivelului ridicat de atioxidati naturali la expunerea la soare se accentueaza pigmentarea fructului, iar la interior isi pastreaza culoarea rosie.Pe masura ce ajung la maturitate in comparatie cu soiul Osu Blue care isi pastreaza pigmentarea albastra si la maturitatea de consum, acest soi isi diminueaza la exetrior culoarea insa fructele Sunrise sunt mult mai mari si frumos marmorate.
 Atentie acesta este un soi cu polenizare libera de la care se pot recolta semintele respectiv semana, ca atare semintele viitoare produc soiuri si nu hibrizi.
 Acest soi a fost reprodus prin polenizarea manuala a florilor cu mai multe specii salbatice in special afinele care au un continut ridicat de antociani in fructele lor.
 Datorita nivelului ridicat de antociani pe care ii are acest soi este recomandat sa seriviti fructele in stare proaspata.
 Cercetatorii spun ca alimentele care au in componeta sa un nivel ridicat de antociani ne feresc de cancer sau alte boli, cu conditia ca aceste alimente sa fie consumate in stare prospata si nu gatite termic.
 
 Continut plic: 10 seminte cultivate in mod natural cu dragoste si grija.
 
  Pret: 5Lei







Alte oferte

NU RATA SUPER OFERTAFINAL DE SEZON !!!! SEMINTE LEGUME TRADITIONALE PRODUCTIA 2018! Asa cum v-am obijnuit pe fiecare an sa oferim doar seminte proaspete din productia a...
4.98 Lei

SEMINTE TOMATE PINK BERKELEY Origine: SUA Fructe de culoare: bi-color Randament: mare Gust: bogat, aromat Maturitate: 70-80 zile Soi c...

SEMINTE CASTRAVETI RED ORIGINE;CHINA Soi productiv si foarte aromat, special pentru muraturi sau pentru salate. Maturare -50 de zile --------------------------...


OFERTA

INFORMATII



GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT Seminte de Legume

Creazã-þi insigna
X