--20-- VANZARE DOVLEAC SPAGHETTI
SEMINTE LEGUME TRADITIONALE PENTRU LEGUME CU GUST


  AGRICULTURA »   SEMINTE DE PLANTE »   

DOVLEAC SPAGHETTI
ID:605116


PRET:   5.00 Lei

in stoc Optiuni livrare

Qt:        ADAUGA IN COS  

     
DESCRIERE
SEMINTE DOVLEAC SPAGHETTI
 Dovlecelul Spaghetti are o textura fina, este un bun inlocuitor pentru paste atunci cand este fiert, este ideal de consumat pentru persoanele care sufera de Diabet, poate fi fiert, copt , sau preparat in diferite mancaruri in bucatarie, semintele sunt excelente coapte in prajituri.
 Se pot cultiva chiar si in balcon, necesita insa suport, in gradina trebuie sa il palisati.
 Temeratura la germinarea semintelor este recomandata sa fie peste 20 de grade.
 Este recomandat sa faceti rasad in recipiente individuale pentru a feri rasadul de nopti mai reci.
 Daca nu aveti montate tevi cu picurare, este bine sa plantati rasadul pe bilon si sa faceti rigole, are nevoie de apa multa mai ales atunci cand este canicula, este un mare iubitor de apa, dar, atentie nu udati planta pe frunze pentru ca nu suporta, si apoi o impovarati si cu boli.
 Pe masura ce cresc plantele au nevoie de palisare, nu lasati planta sa creasca direct pe pamant, astfel riscati sa putrezeasca fructele, daca totusi nu le puteti oferi un suport, atunci asterneti pe jos paie pentru ca fructele lor sa nu atinga pamantul.
 Pentru a se dezvolta frumos fructele trebuie sa aiba un pamant bine drenat si ingrasat, plantele trebuie astfel hranite din 3 in 3 saptamani cu dilutie de dejectii de pasare, sau gunoi vechi de grajd pus la tulpina si apoi udat, pentru a mentine umiditatea, faceti la baza plantei mulcirea cu paie.
 Pentru a stimula planta sa produca mai multe flori femiesti , rupeti florile barbatesti ori de cate ori apar, daca observati flori care cad pe langa planta nu va alarmati, sunt doar florile barbatesti care ajung la maturitate acest lucru este normal.
 Pentru solar, are nevoie de stimulare artificiala pentru a lega bine planta, acest lucru il facem manual scuturand florile, astfel imprastiem polenul iar florile vor lega.
 Are nevoie si de mult soare, asa ca nu va grabiti sa-l puneti repede in gradina.
 Nu va grabiti sa strangeti recolta decat atunci cand fructele au ajuns la maturitate deplina cand sunt perfect tari, ca sa va puteti bucura multe luni de ele.
 Pastrare:fructele se curata cu o carpa umeda si apoi se depoziteaza intr-un loc racoros, de preferat la subsol.
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Continut plic: 10 seminte cultivate in mod natural cu dragoste si grija.
  Pret: 5Lei







Alte oferte

NU RATA SUPER OFERTAFINAL DE SEZON !!!! SEMINTE LEGUME TRADITIONALE PRODUCTIA 2018! Asa cum v-am obijnuit pe fiecare an sa oferim doar seminte proaspete din productia a...
4.98 Lei

SEMINTE TOMATE PINK BERKELEY Origine: SUA Fructe de culoare: bi-color Randament: mare Gust: bogat, aromat Maturitate: 70-80 zile Soi c...

SEMINTE CASTRAVETI RED ORIGINE;CHINA Soi productiv si foarte aromat, special pentru muraturi sau pentru salate. Maturare -50 de zile --------------------------...


OFERTA

INFORMATII



GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT Seminte de Legume

Creazã-þi insigna
X